Næven i bordet – forsikringer er vigtige!

Næven i bordet – forsikringer er vigtige!

Mange virksomhedsejere føler erhvervsforsikring er en udgift, de ikke har råd, eller er en luksus for mere etablerede virksomheder. Selv om det er rigtigt, erhvervsforsikring kan være dyrt, det er en udgift alle virksomheder, uanset branche, størrelse eller længden af tid i eksistens, skal inddrages i sit budget.

Op med hånden hvis du kan lide at købe forsikring. Nå ikke?

Nyindkøbte forsikringspolicer, der lander i postkassen bringer ikke den samme tilfredsstillelse som at bruge penge på et skinnende nyt stykke udstyr til virksomheden. Du kan opleve en momentan glød af glæde fra at sikre en god pris på din erhvervsforsikring, men det er usandsynligt, at du føler, at det er en investering i den fremtidige succes for din virksomhed.

Men du vil blive glad for den, når noget går galt. Hvert år mister danske selskaber materiel, anlæg og maskiner for millioner kroners værdi. Og det er ikke bare de fysiske aktiver i en virksomhed, som er i fare.

Forsikring er ikke kun for ting

Folk er også et væsentligt aktiv i enhver virksomhed, og de også kan blive ofre for det uforudsete. Mange virksomheder tilbyder sundhedsforsikring, hvilket ses som et frynsegode, men de bidrager også til at holde personale, der arbejder til ilden ved at reducere mange af de byrder, der specielt kan opstå i forbindelse med alvorlig sygdom.

Forsikring af nøglemedarbejdere hjælper virksomheder med at reducere de risici, der er forbundet med at miste en person, der bidrager ekstra meget til organisationen. Det er især velegnet til små virksomheder, hvor en eller to personer, såsom salgspersonalet, er ansvarlige for at generere en væsentlig del af indkomsten.

Ansvars-og erhvervsansvarsforsikring er obligatoriske for mange virksomheder og erhverv, og giver sikkerhed for den tredjepart, de arbejder sammen med eller servicerer.

Sikring af finanserne

Kreditforsikring beskytter mod en kunde der ikke betaler deres regninger. Det kan dække hele salgsregnskabet, en specifik gruppe af kunder eller bare én. Det kan købes som en stand-alone ydelse eller som del af en bredere ordning, såsom fakturafinansiering eller en inkassoservice.

Denne form for forsikring kan være særlig hensigtsmæssige for virksomheder med betydelige oversøiske salg, og hvor der opfattes som en højere risiko for manglende betaling. Disse policer vil normalt udbetale, når betaling er blevet forsinket i en længere periode.

Det er umuligt at forudsige, hvorfor og hvornår din virksomhed pludseligt kan løbe ind i store problemer, der forhindrer den i at tjene ligeså meget som før, i hvert fald for et stykke tid. Og så vil du begræde, at du ikke afsatte hverken penge eller tid til at sætte dig ind i forsikringsverdenen. Så selvom du ikke just smider hænderne i vejret og udbryder ‘Halleluja’ når snakken falder på erhvervsforsikringer, så kan du i det mindste sove trygt om natten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *