Tænk på de efterladte

Tænk på de efterladte

Nogle gange kan man blive helt filosofisk og tænke på hvilket aftryk man efterlader denne jord, når vi forlader den. For de fleste af os, er det vores familie vi efterlader. Men måske du efterlader dem i en penibel situation, hvis du dør i en ung alder. Det kan dog afhjælpes ved at investere i en livsforsikring.

Det er nu engang sådan, at man skal dø på et tidspunkt. Det er hele præmissen for livet, og det kan vi ikke lave om på. Men nogle gange kommer døden uventet og før end man havde regnet med. Det er unfair og ganske forfærdeligt. Ikke desto mindre er det desværre de barske realiteter.

Hvis det er tilfældet vil din familie helt sikkert være knust af sorg og hele deres hverdag vil falde sammen. Hvis du oven i købet har været den primære forsøger, kan det gå helt galt.

Døden kan du desværre ikke forsikre dig i mod, men en livsforsikring, der sikrer dine efterladte en sum i tilfælde af din bortgang kan det dog blive til. Det kan virke kynisk at investere i sin egen tidlige død på den måde, men i virkeligheden er det blot en måde at sikre sig familien de bedst mulige vilkår fra hinsides livet. Således kan de få lov til at bearbejde sorgen uden at skulle bekymre sig om hvordan de skal få smør på brødet. Hvis de bliver nødt til at flytte på grund af den økonomiske situation eller de minder der er i hjemmet, er det også rart at have lidt til to huslejer, mens det ene hjem afvikles.

Samtidig vil den gængse livsforsikring også udbetale et fast beløb hvis du bliver ramt af kritisk sygdom, så du og din familie økonomisk kan klare at få vendt jeres liv på hovedet. Hvis beløbet skal batte bare en smule, skal du op og betale omkring 100,- kroner om året til forsikringen, hvorved din familie typisk vil få udbetalt en halv million ved din bortgang og du selv vil få omkring 100.000 ved kritisk sygdom.

Så hvis du allerede har tænkt tanken eller den måske er helt ny, kan det være du skal snakke med din partner og dit forsikringsselskab og høre om mulighederne for at yde den sidste omsorg du kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *